Horoskop škorpijon

Če želite skrivnostnega, strastnega, privlačnega prijatelja ali partnerja, potem naj bo njegov horoskop škorpijon. Namreč, škorpijoni imajo prav posebno notranjo moč in so zanje pomembne spremembe. Škorpijoni se tudi ne bodo tako zlahka predali oziroma se bodo borili do konca za tisto, česar si želijo, so naravnost pravi ekstremisti. Vedno gredo na vse ali nič, pri tem pa ne upoštevajo, če bodo morda koga prizadeli ali uničili.

Škorpijoni so izjemno močno znamenje, sicer pa so kar zadržani in se jim običajno približamo zelo počasi. Ne prenesejo hitrih gibov, zato je pomembna previdnost. Ko potrebujemo njihovo pomoč, bodo morda oklevali pri tem, ko nam pa podajo roko, bo ta zelo črvasta in se nanj lahko zanesemo. Ker imajo sposobnost, da takoj presodijo o tem, ali jim je nekdo všeč ali ne, bomo hitro vedeli, kakšen vtis smo na njem pustili. Lahko nas sprejmejo isti trenutek in postanejo naš najboljši prijatelj, zgodi pa se lahko tudi popolnoma nasprotno in se hitro umaknejo.

Ker sledijo svojim ciljem in željam, ne bodo nikoli postali žrtev določenih prepričanj in norm. Vedno bodo sledili le sebi in svojim hotenjem. Ker imajo potrebo po nenehnih spremembah, se zna zgoditi, da bodo zaradi te potrebe in želje opredeljeni kot uničevalci. So individualisti in je zanje zunanji pritisk kot napad. Horoskop škorpijon je znamenje katerega je skorajda nemogoče spraviti v kot ali kakorkoli prestrašiti. Vse svoje odločitve branijo z dostojanstvom in stojijo za njimi. Od njih ne gre prositi za mislit in tudi nikoli ne bodo sami prosili zanjo, vedno so zbrani, čeravno so morda že v nevarnosti.

Ugotavljamo, da so škorpijoni zelo močne in samostojne osebe, ki se znajo boriti zase, svoje želje in jih na vsak način doseči. Njihova volja je zelo močna in so tudi dinamični. Denar jim prinaša občutek moči in svobode, zato je zanje zelo pomemben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *